API Aktivering

Ändrad den Tors, 11 juli vid 12:47 E.M.

Om du vill ladda ner den här artikeln som en PDF, vänligen scrolla ner till sidans botten eller klicka HÄR

Dela den här artikeln:

Share via Email

API Aktivering

När API-åtkomst har beviljats (för artikel om att begära API-åtkomst klicka HÄR), kommer du att få följande information:

"Tack för att du har ansökt om API-åtkomst.
Vi har aktiverat din API-åtkomst i ditt kontokonfiguration under e-postadressen xxxx."

För att aktivera API, följ dessa steg:

STEG 1: LOGGA UT och LOGGA SEDAN IN IGEN.

STEG 2: Klicka på tjänstsidan och därefter kommer du att få alternativet API-hantering. (Se bild nedan)

STEG 3: I API-hanteringsalternativet kan du kontrollera Key ID och Key Secret efter att ha tryckt på knappen "aktivera nu". (Se bild nedan)

STEG 4: Tryck först på "Verifieringskod" och sedan kommer en pussel att dyka upp. Lös pusslet och sedan skickas verifikationskoden till din e-postinkorg. Ange den koden i verifikationskodsfältet i Soliscloud och bekräfta.

STEG 5: Verifiera API-ID och API-hemlighet:

*Notera att användare kan kontrollera API-dokumentet i den markerade delen nedan..