Invertern startar inte

Ändrad den Ons, 10 juli vid 9:42 F.M.

Beskrivning: Invertern startar inte innebär att LCD-skärmen på invertern är blank, och LED-lamporna ovanför LCD-skärmen fungerar inte alls, och invertern genererar inte heller något.

För växelriktare som precis har installerats:

1.  Kontrollera Voc för alla PV-strängar;

2.  Kontrollera polariteten för alla PV-strängar;

3.  Se till att DC-brytaren är PÅ;

4.  Om steg 1-3 är i ordning, vänligen kontakta Solis och tillhandahåll all information du har, tillsammans med bilder och videor.

För växelriktare som har genererat normalt under en tid:

1. Kontrollera Voc för alla PV-strängar;

2. Se till att DC-brytaren är PÅ;

3. Mät DC-strömmen i PV-strängarna med en klämamperemeter.

Om den är större än 0,5A, stäng inte av DC-brytaren direkt.

Om du vill stänga av växelriktaren, stäng först av AC-brytaren och sedan DC-brytaren tills DC- strömmen är mindre än 0,5A, eller gör det på kvällen när solen har gått ner.

4. Använd en multimeter för att kontrollera spänningarna mellan PV+ och jord, PV- och jord för alla PV-strängar.

(det bör minska från värden mellan 5% av Voc och 95% av Voc)

Om spänningen som visas på multimetern är konstant, vänligen informera oss om det;

5. Kontakta Solis och tillhandahåll all information du har, tillsammans med bilder och videor.