Begär API-åtkomst – SolisCloud

Ändrad den Tors, 11 juli vid 12:45 E.M.

Om du vill ladda ner den här artikeln som en PDF, scrolla till botten av sidan eller klicka HÄR.

Dela den här artikeln:

Share via Email

Begär API-åtkomst – SolisCloud

Vår API-åtkomst är nu tillgänglig för slutanvändare. Den är för närvarande inte tillgänglig för installatörer. Vänligen förstå att API-åtkomst inte är REMOTE CONTROL Åtkomst.  Det är något helt separat. Vänligen forska om API och dess användningsområden innan du ansöker om det.

För att få tillgång, vänligen skicka in en begäran om API-åtkomst genom att  Skapa en Ticket på Service Center (solisinverters.com). Välj 'API Access Request' och fyll i din e-postadress för Solis Cloud

A line in a notebook

Description automatically generated

När ärendet har behandlats, aktivera API-hanteringen under Grundläggande inställningar i Solis Cloud:

A screenshot of a computer

Description automatically generated

Connect with Solis

LinkedIn Facebook Instagram YouTube Twitter