Solis DLS-L LAN Stick felsökning

Ändrad den Ons, 31 juli vid 7:33 E.M.

Felsökning av LAN-stick

De 3 LED-lamporna på LAN-stickan är alltid tända.

Nedan visas hur du läser LED-statusen:

ÅTERSTÄLLA LAN-STICKAN

1: Öppna det yttre skyddet

2: Anslut LAN till den fungerande växlaren för att ge den ström

3: Kontrollera att lamporna tänds

4: Håll ned återställningsknappen i 5 sekunder.

ANSLUTA TILL LAN-STICKAN

1: Anslut LAN-stickan till den fungerande växlaren för att ge ström till LAN-stickan. Anslut ena änden av en Ethernet-kabel till LAN-stickan och den andra änden direkt till en dator.

2: På datorn, klicka på Nätverksanslutningar och välj Lokala anslutningar. Öppna Status för Lokala anslutningar, klicka på Egenskaper, välj Internetprotokoll IPv4 (TCP/IPv4).

3: Ställ in en manuell IP för datorn med följande information -

- IP-adress: 10.10.100.253

- Subnätmask: 255.255.255.0

- Standardgateway: 10.10.100.100

Klicka på - OK

(IP-adressen på datorn måste vara inom 10.10.100.XXX-området för att konfigurera LAN-stickan.)

4: När datorns IP är inställd med ovanstående detaljer, öppna en webbläsare och navigera till 10.10.100.254 för att logga in på LAN-stickans administrationssida.

Välj Nätverk, fyll i IP-adressen som tilldelats av routern/nätverksadministratören. Exempel nedan -

Verifiera att den fjärrserver A är Pingarbar:

Om det inte går att pinga, säkerställ att följande portar är öppna i routerbrandväggen:

Brandväggsdetaljer -

Säkerställ att följande portar är öppna i routerbrandväggen –

UK Server - 176.58.117.69

data1.solarmanpv.com

Portar - 10000, 80, 10010