Verbind Tigo optimizers met SolisCloud

Gewijzigd op Do, 3 Okt om 12:50 PM

Dit artikel wordt momenteel naar het Nederlands vertaald en kan deels nog in het Engels geschreven zijn.

Verbind Tigo optimizers met Soliscloud

Dit artikel begeleidt u bij het verbinden van de Tigo-optimizers met het SolisCloud-platform.

Vereisten:

• De installatie is al aangemaakt in zowel in SolisCloud als het Tigo platform.
  • U heeft een Tigo Premium-account, want alleen premiumgebruikers hebben toegang tot de API.

Stap 1:

Configureer de stringdetails in de Installatie > Lay-out.

Stap 2:

Maak de Logical Layout aan.

Stap 3:

Klik op Optimizer Access.

Stap 4:

Stap 5:

Selecteer het merk optimizer dat je wilt integreren.

Stap 6:

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van het Tigo-account in.

Stap 7:

Selecteer de installatie die is aangemaakt in het Tigo-platform, zodat het de juiste optimizers kan importeren en klik op Gereed.

Stap 8:

Import succesvol, klik op Ga naar configuratie.

Stap 9:

Ga naar Lay-out > Physical Layout en maak deze handmatig of automatisch aan.

Stap 10:

Plaats de omvormer en de PV-panelen op de kaart, klik vervolgens op een optimizer aan de linkerkant en selecteer het bijbehorende PV-paneel.

Configuratie voltooid!

U kunt nu de Tigo-optimizers visualiseren in SolisCloud.