DLS-W datalogger resetten in geval van geen AP_ signaal

Gewijzigd op Mon, 13 Nov 2023 om 01:43 PM

Voor DLS-W (Solarman versie) zonder Antenne

Als uw datalogger geen AP_ signaal uitzendt, volg dan onderstaande video om de datalogger te resetten.

https://youtu.be/nUjcDcY8-Ws

Als uw WiFi datalogger geen resetknopje op de print heeft, neem dan contact op met uw leverancier of lokaal Solis Servicecenter, of bekijk onderstaande video voor een methode om een datalogger zonder knopje te resetten.

https://youtu.be/UtKu2cd06GA (vanaf 00:48)

----------------------------

DLS-W (Solarman versie) met Antenne

Om de huls van de datalogger te verwijderen, verwijdert u eerst de antenne.

Dan gebruikt u een kleine, platte schroevendraaier om de lipjes in te drukken, waarna de huls voorzichtig naar beneden geschoven kan worden.

Zoek SW1 op de print - Het is een heel klein knopje.

Verbindt de datalogger met de werkende omvormer voor voeding en houdt het knopje ingedrukt voor 5-10 seconden tot de leds knippperen.

Zet de datalogger weer in elkaar en controleer of nu het AP_ wordt uitgezonden.

Zo niet, neem dan contact op met uw leverancier of lokaal Solis Servicecenter.